NL / EN
13-9-2016

Nieuwe bezetting / Bang the Drum 1 jaar uit

We hebben alweer een tijdje niets laten horen dus tijd voor een update!

De afgelopen tijd hebben we met veel plezier de voorjaarstour uitgespeeld, die we medio juni hebben afgesloten met een optreden in het prachtige openlucht Bostheater te Ommen, waar behalve het aardige publiek ook vooral het enthousiasme van de lokale insecten zeer aanstekelijk bleek. Behalve de laatste show van de tour was het ook het laatste Maureens-optreden van onze beide Bassen en onze bassist. We bedanken Bas van de Looy, Bas van de Waterbeemd en Randy Linskens voor hun inzet en de lol die we de afgelopen tijd hebben gehad en wensen ze veel succes met hun volgende muzikale projecten.

Gelukkig betekent dat niet het einde van The Maureens, integendeel. De overgebleven leden, Hendrik-Jan, Martijn en Stefan, zijn meteen na de tour fanatiek begonnen met het schrijven en repeteren van nieuwe nummers. Sinds enige tijd is de bezetting compleet gemaakt met Wouter Zijlstra, die bas speelt en zingt. We hopen vanaf volgend jaar onze nieuwe nummers (en Wouter) live te presenteren en we duiken in 2017 vast wel weer de studio in voor een album of EP.

Tenslotte hebben we nog wat te vieren: ons ‘Bang The Drum’-album is exact een jaar geleden uitgekomen. Om dat te vieren bieden we gedurende de maand september het hele album voor eur 2,50 als download aan via Bandcamp. Om van dit aanbod gebruik te maken kan je in het betaalproces met de actiecode ‘hoera1jaarbtd’ 75% korting op de download krijgen. Via onze Facebookpagina maak je ook kans op gratis downloadcodes als je ons daar laat weten wat je favoriete nummer van het album is.

Prettige nazomer en tot snel!
M, HJ, S en W