NL / EN
21-10-2015

Nieuwe in-store optredens en Vondelpark Live

Onze releasetour is in volle gang en we zijn blij met de enthousiaste ontvangst en opkomst bij onze optredens! Naast de optredens waren we de afgelopen tijd ook live op verschillende radiostations te horen, met als hoogtepunt een live item met de volledige band voor het Tros Muziekcafe op Radio 2. Ook hebben we ons TV-debuut(je) gemaakt: 'Heartbreak' was afgelopen zondag even te horen op NPO3 bij 'BNN 3 op Reis' als begeleiding onder Chris Zegers' rondreis door Asturië, Spanje.

Behalve de al geplande shows was er nog ruimte in de agenda om een aantal in-store optredens erbij te boeken. Aanstaande zaterdag (24 oktober) bezoeken we 's middags Kroese in Arnhem en Sounds in Venlo. Plato Deventer en Apeldoorn zijn op zondag 29 november aan de beurt. Ook in februari en maart 2016 is er ondertussen al het nodige aan optredens gepland, dus houd onze agenda goed in de gaten.

Tenslotte: Op 30 oktober doen we aansluitend op de vrijdagmiddagborrel een kleine akoestische show in het Vondelpark in Amsterdam. Mocht je in de buurt zijn waai dan gerust even aan!