NL / EN
15-9-2015

'Bang the Drum' is uit!

Afgelopen zaterdag hebben we, na een geslaagde try-out op vrijdag in De Kleine Generaal in Apeldoorn, de release van 'Bang the Drum' gevierd in EKKO. Het was een geweldige ervaring om ons album integraal en op volgorde te spelen in een zaal vol fans, familie en vrienden. We willen graag iedereen bij EKKO, ons publiek en de mensen die ons zo uitstekend technisch hebben ondersteund van harte bedanken voor het laten slagen van deze bijzondere avond!

Royal Parks opende met zijn prachtige nummers en speelde met pedalsteel-ondersteuning van Jan-Paul de Bondt de Little Feet cover 'Willing'. Jan-Paul heeft pedalsteel op onze plaat gespeeld en speelde ook bij ons een aantal nummers mee. Ook de hilarische introductie van Ingmar Heytze, die tourschaap Dolly in het zonnetje zette en het publiek zover kreeg het geluid van de rookmachines te imiteren, mocht er wezen. 3v12 Utrecht, nieuws030.nl en WoNoblog schreven positieve reviews van de avond met een paar fraaie foto's.

'Bang the Drum' is vanaf nu te koop in Nederland bij onder andere Plato en Bol.com. Wie liever wil streamen of het album danwel losse tracks ervan wil downladen, raden wij aan eens op onze vernieuwde BandCamp pagina te kijken.

Met de release is ook onze releasetour begonnen, die in ieder geval tot het einde van het jaar duurt. We hopen je te begroeten bij een van onze shows!

Picture: Sebastiaan Petiet

[Photo: Sebastiaan Petiet]